Corso, lânga Diesel

Piata Unirii nr 15
Corso

Intamplarea face sa dam peste acest nou bistro imediat dupa intoarcerea din Roma, deci din Via Corso in Corso. Localizarea bistroului a picat ca o mânusa deoarece ne-am cam saturat sa vedem vitrine goale, la strada, in centrul urbei. Destinatia spatiului este inspirata mai ales pentru petrecaretii care ies noaptea din Diesel si care acum au de ales: ori cotesc stanga si se infrupta dintr-un kebab zemuind (orice club ar trebui sa aiba o shawarmarie in apropiere), ori fac 2 pasi la dreapta si intra in Corso, un local destinat unui public finut. Inca de la meniu, este evidenta dorinta de sofisticare a ofertei si implicit a clientelei…. Va urma

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

 1. Mihai Savu spune:

  Am fost si eu la Corso acum vreo 3 saptamani. Mi-a placut mobila din lemn, meniul dichisit, servirea rapida si atenta.

  Nu mi-a placut ca mesele sunt foarte mici si apropiate. Am comandat o supa de ceapa care nu m-a satisfacut deloc si niste rulouri cu carne tocata de vita care au fost bune, foarte picante, dar fara sa ma faca sa mai comand a doua oara.

  Insa de supa sunt foarte nemultumit: mie imi place cand are multa ceapa prajita, mult cascaval ras, multa smantana (s-a retinut cuvantul „mult”). La Corso supa nu avea de niciunele, era o apa alba cu vag gust de ceapa.

  Pentru comparatie, supa de ceapa de la Marty de pe str. Horea are multe si de toate. Cea de la Marty din Hasdeu nu prea are, e net diferita de Horea. Iar cea de la Corso nu are deloc.

  Am un prieten care nu poate manca supa de ceapa de la Marty, insa cea de la Corso i-a placut. De gustibus.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s